Run Mary Run – een andere voorstelling van kerst

DIT WORDT ANDERS

Dit wordt anders. Anders dan de traditionele kerstconcerten. Toen en nu komen samen. Het kerstproject van Waisisi vertelt een ander verhaal of beter: het vervolgverhaal. Niet het kind in de kribbe maar het kind op de vlucht. Jezus was een vluchtelingenkind.

Daarom wordt deze uitvoering anders. Het meestal niet gelezen gedeelte van de kerstgeschiedenis komt in het licht van de actualiteit te staan en samen met acteurs en dansers krijgt het oude kerstverhaal een nieuw licht.

Dit wordt anders. Beelden, beweging, en bewogen verhalen van vluchtelingen vandaag. Prachtige oude en nieuwe muziek in een bonte mengeling van stijlen. Je hebt twee kansen om dit mee te beleven op zondag 18 december 2022. In de middag om 14.30 uur en ’s avonds om 19.30 uur. Nieuwe Kerk Zierikzee. Laat je inspireren door dat andere verhaal.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: