Christmas Carols 2020

Helaas dit jaar geen Zierikzeese Ceremony of Christmas Carols vanwege de coronacrisis. Toch willen we u muziek brengen in deze donkere dagen. Via het internet bieden we u een alternatieve viering, met bekende kerstliederen en lezingen over gebeurtenissen enkele jaren na de kerstgeschiedenis. Het thema is, hoe toepasselijk in deze tijd: wees niet bang! Waar & wanneer: . Zaterdag 19 december 2020, 20:00, via de YouTube-kanalen van de ThomasKerk en Waisisi. (De viering is ook op een later moment terug te zien.) Met medewerking van: Thomas Cantorij, Waisisi, Debora de Bruijne, o.l.v. Mar van der Veer, vanuit de ThomasKerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: