Interview voor de PZC!

Gisteren zijn wij geïnterviewd voor onze kerstuitvoering, deze spelen we twee keer op 18 december in de Nieuwe Kerk in Zierikzee.

De titel van ons stuk is ‘Run Mary Run’, met als ondertitel: een andere voorstelling van kerst. De journalist dacht daarom dat de Christmas Carols dit jaar niet door zouden gaan. Wees gerust, deze gaan gewoon door, ook met medewerking van Waisisi. De Christmas Carols is een gezamenlijk initiatief en Run Mary Run is een productie van Waisisi.

Hieraan werken ook anderen mee, waaronder: een aantal danseressen van Elly Geelhoed Ballet, enkele acteurs van Nelleke Tamerus, organist Marien Stouten en bariton Martijn Hop.

Onze uitvoering draagt het thema Vluchten, waarmee een brug wordt gemaakt tussen het Bijbelse verhaal van vroeger en de werkelijkheid van nu.

In de komende weken zul je meer lezen over Run Mary Run, in de vorm van een interview dat Anja, Elma en Amber hadden voor de PZC.

Kom jij ook kijken? Leuk! Wij spelen 18 december onze uitvoeringen in de Nieuwe Kerk in Zierikzee, om 14.30 uur en 19.30 uur. De toegang is gratis, wel vragen we een vrije gift voor Vluchtelingenwerk Nederland.

Wees welkom.

Lees het bericht in de PZC hier.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: